FRITIA AS
Kringsjå Terrasse 4, 1777 Halden
Tlf:(+47) 69 19 16 90
Mob:(+47) 95 23 23 30
Fax:(+47) 69 19 16 91
E-post: post@fritia.com

Om oss

FRITIA as er et ”non profitt” selskap som i hovedsak gir avlastningstjenester til familier med utviklingshemmede familiemedlemmer. Det er således et avlastningstilbud som hjemkommunen vanligvis dekker kostnadene til. Vi er også åpne for at andre i for eksempel egne boformer kan bli med på våre tiltak. Dessuten har vi hatt flere ”prosjekter” hvor vi gir assistanse i hjemmet til enkelte utviklingshemmede. Vi kan også bistå med administrering av BPA tjenester.

Vi tilbyr opphold og utflukter hvor inkludering, respekt og individuelle hensyn med stor grad av brukerstyring er i fokus.

Våre steder

KRINGSJÅ TERRASSE 4, HALDEN
Bynært, ærverdig hus med raus plass både ute og inne. Anskaffet og pusset opp i 2011 og har i tillegg hobby- og aktivitetsrom. Beregnet for inntil fire gjester.

BRATNER GÅRD, HALDEN
Idyllisk liten gård med gangavstand til såvel skog og mark som byliv. Har fire selvstendige boenheter.

STENBRUDDSVEIEN PÅ FAGERHOLT
En nyere og moderne funkisvilla med store rom, god utsikt og praktisk for alle. Her er beregnet for en til tre gjester

Godt utstyrt

Fritia har rikelig med utstur for friluftsliv, som telter, soveposer og annet  villmarksutstyr. Har gode båt både i Iddefjorden og på henger for både fjord-, fisketurer og vannaktivitet. I tillegg har vi mange kanoer. Har fem personbiler til bruk i virksomhetens utflukter, to nye ATW med to og tre seter til bruk på både landeve og bykjøring, segway, sykler og moped.  Utover dette mye aktivitetsutstyr på hvert av våre steder.

Kontakttelefon

Ring oss for alle spørsmål du måtte ha vedrørende opphold/tilbud gjennom FRITIA. Det er den enkelte hjemkommune som godkjenner og betaler for oppholdet. Ring Jørn Nilsen på tlf. +47 952 32 330 eller klikk på strenger her: slik søker man opphold.